Twee filmpjes van Kasteelconcert 2.0

Children of Sanchez door Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade met solisten Ron Gijzen en Christian Martens

Children of Sanchez, Fanfare Wijnandsrade met Ron Gijzen en Ch…

Children of Sanchez door Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade met solisten Ron Gijzen en Christian Martens

Posted by Jubileumfeest Fanfare Wijnandsrade on Sonntag, 18. Juni 2017

 

You Raise me up door Linda Steins – The Voice of Wijnandsrade en fanfare

Super trots op mijn dochter Linda Steins, bij het Jubileumfeest Fanfare Wijnandsrade ☺️😃

Gepostet von Patricia Steins am Sonntag, 18. Juni 2017

 
Collage voorbereiding Kasteelconcert 2.0
Promofilmpje Kasteelconcert 2.0 door Vocal Chord

De weervoorspellingen zijn goed, een super voorbereiding, unieke locatie, topartiesten, reeds vele mensen die kaarten hebben gekocht en nieuwsgierig zijn naar wat komen gaat … het gaat een fantastisch Kasteelconcert 2.0 worden waar de fanfare en bekende artiesten zullen schitteren met een verscheidenheid aan muziekstijlen.

Vocal Chord wilt daar graag iets over zeggen in bijgaand filmpje.

Heeft u nog geen kaarten? Boek dan uw tickets online via www.fanfarewijnandsrade.nl

Promofilmpje Kasteelconcert 2.0 door Vocal Chord

De weervoorspellingen zijn goed, een super voorbereiding, unieke locatie, topartiesten, reeds vele mensen die kaarten hebben gekocht en nieuwsgierig zijn naar wat komen gaat … het gaat een fantastisch Kasteelconcert 2.0 worden waar de fanfare en bekende artiesten zullen schitteren met een verscheidenheid aan muziekstijlen.Vocal Chord wilt daar graag iets over zeggen in bijgaand filmpje.Heeft u nog geen kaarten? Boek dan uw tickets online via www.fanfarewijnandsrade.nl

Posted by Jubileumfeest Fanfare Wijnandsrade on Donnerstag, 8. Juni 2017
Promofilmpje Wir Sind Spitze!

Freunde!

Niks is te veel voor powerband ‘Wir Sind Spitze!’ Deutsche schlagers, volksmuziek en de laatste tophits komen voorbij in hun wervelende show!

Entertainment van de bovenste plank!!

Mis het niet en kom vrijdag 16 juni naar Kasteel Wijnandsrade.

Heeft u nog geen kaarten? Boek dan uw tickets online via www.fanfarewijnandsrade.nl

Teaser Spitze

Freunde! Niks is te veel voor powerband 'Wir Sind Spitze!' Deutsche schlagers, volksmuziek en de laatste tophits komen voorbij in hun wervelende show!Entertainment van de bovenste plank!!Mis het niet en kom vrijdag 16 juni naar Kasteel Wijnandsrade.Heeft u nog geen kaarten? Boek dan uw tickets online via www.fanfarewijnandsrade.nl

Posted by Jubileumfeest Fanfare Wijnandsrade on Donnerstag, 1. Juni 2017
Coriovallum Pipe Band

Bekend van haar optredens in vele Europese (hoofd)steden en cd- en dvd-opnamen met André Rieu zal The Coriovallum Pipe Band op 17 juni schitteren op Kasteel Wijnandsrade tijdens Kasteelconcert 2.0.

The Coriovallum Pipe Band speelt traditionele Schotse bagpipemuziek. Het motto dat de band steeds met verve tracht uit te dragen is: “Pleasure in Culture”. Sinds de oprichting in 1978 heeft de band ontelbare optredens verzorgd in de Benelux, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Schotland en tweemaal in Japan. Verder wordt de band regelmatig gevraagd om Britse militaire “duties” in de regio te vervullen, onder meer bij NATO-festiviteiten en dodenherdenkingen. Het meest bekend onder het grote publiek is de band ongetwijfeld van haar optredens met het Johann Strauss Orkest van André Rieu. Met André Rieu werden optredens in vele Europese (hoofd)steden gedaan en ook cd- en dvd-opnamen gemaakt.
Publiekstrekker Kasteelconcert 2.0 wint Limbo top 100 – Jack Vinders

Jack Vinders is met het nummer d’r Kloon winnaar geworden van de 21e Limbo Top 100. De 100 allerbeste muzieknummers uit Limburg aller tijden. Limburgstalig, Engelstalig, Duitstalig of zelfs instrumentaal, gekozen door de luisteraars en kijkers van L1. Dat is de L1mbo Top 100 die L1 Radio, elk jaar op Hemelvaartsdag uitzendt. Jack Vinders is een van de publiekstrekkers van het Kasteelconcert 2.0 dat op 17 juni plaats zal vinden op Kasteel Wijnandsrade.

D'r Kloon wéér op 1 in de 21e L1mbo Top 100

Jack Vinders wéér op 1 in de 21e L1mbo Top 100! Gefeliciteerd Jack!De hele lijst: http://bit.ly/2qTewyg

Posted by L1 on Donnerstag, 25. Mai 2017
Artiest Christian Martens

We stellen graag Christian Martens – een van de topartiesten op Kasteelconcert 2.0 – aan u voor:

Christian is een getalenteerde saxofonist die met zijn 22 jarige leeftijd hard aan de weg timmert in de jazz – en pop muziek wereld. Begonnen met klassieke alt-saxofoon, heeft hij zich thans volledig toegelegd op jazz- en popmuziek en studeert dit aan het befaamde conservatorium van Amsterdam. Naast alt-saxofoon is Christian ook zeer bedreven op tenor-saoxofoon, piano, dwarsfluit en basgitaar. Hij won in 2008 reeds op jonge leeftijd de aanmoedigingsprijs van het Prinses Christina Concours 2008 en was te horen op het North Sea Jazz Festival. Hij is inmiddels een veelgevraagd musicus en studiomuzikant op alle saxen, toetsen, dwarsfluit en basgitaar, speelt in diverse bands en vindt het een uitdaging om muziekstijlen te combineren.

Tot 17 juni.
Winactie Kasteelconcert 2.0

Winnen winnen winnen!

We verloten 2×2 kaarten voor het veelbelovende kasteelconcert op zaterdag 17 juni aanstaande tijdens ons jubileumfeest onder de gevers van het goede antwoord op onderstaande vraag.

Wanneer werd in Wijnandsrade beslist om zelf een fanfare op te richten?

A: Carnavalszondag 1892

B: Pinkstermaandag 1892

C: Kermiszondag 1892

D: Tweede kerstdag 1892

👍: like dit bericht en geef het goede antwoord in een reactie

Voor de facebook-pagina, zie https://www.facebook.com/jubileumfeest125jaar/

Hint: check onze site http://fanfarewijnandsrade.nl/

De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 10 juni.

Mocht je nu alvast zeker willen zijn van een kaart bestel deze dan op: http://bit.ly/2ntk11w of ga even langs bij gemeenschapshuis Wijnandsrade, kapsalon La Vie Petit Wijnandsrade, Aan Hoes Nuinhofstraat Nuth of bij een van de leden van de fanfare.

Veel succes 🍀

Tot 16, 17 en 18 juni 🍺🍺🍺
Winnaars Like, deel en win-actie

De winnaars van de Like, Deel en Win-actie zijn:

Monique Coort
Raymond Weerts

Beide hebben twee kaarten voor Wir Sind Spitze op 16 juni 2017 Kasteel Wijnandsrade gewonnen.

@Monique, Raymond: van harte proficiat! We zullen jullie via een PB benaderen voor het verstrekken van de kaarten.
Promofilmpje Jack Vinders

ATTENTIE ATTENTIE!!

Jack Vinders heeft u wat te vertellen!!!

Als u Jack Vinders niet wilt missen, kunt u uw kaarten kopen op www.fanfarewijnandsrade.nl of via onze Facebook-pagina!

Promo Jack Vinders – Kasteelconcert 2.0

ATTENTIE ATTENTIE!!Jack Vinders heeft u wat te vertellen!!!Als u Jack Vinders niet wilt missen, kunt u uw kaarten kopen op www.fanfarewijnandsrade.nl of via onze Facebook-pagina!

Posted by Jubileumfeest Fanfare Wijnandsrade on Donnerstag, 11. Mai 2017